BLOG

Poveste de Crăciun
22 decembrie 2020
În aceste zile ne pregătim cu toţii sa sărbătorim Crăciunul. Va dorim să o faceţi în linişte şi pace, cu sănătate şi bucurie, cu speranţă şi credinţă. Şi să vă scrieţi fiecare în parte poveşti minunate!
Citește postarea
Istoria felicitărilor de Crăciun
3 decembrie 2020
Obiceiul de a scrie felicitări de Crăciun a devenit pentru noi un gest obişnuit, dar a fost întotdeauna aşa? V-aţi întrebat vreodată care este istoria sa?
Citește postarea
Tipografie, imagine, culoare
24 noiembrie 2020
Ochiul uman atinge performanța de a cuprinde imagini de pana la 576 megapixeli (1 Mp=1.000.000 pixeli), dar cu toate acestea creierul filtreaza acest volum imens de informații care ne-ar copleși în mod inutil, prelucrând doar cca. 7 megapixeli.
Citește postarea
Photoshop. Prieten sau duşman?
3 noiembrie 2020
În căutarea perfecţiunii, în domeniul nostru, apelăm uneori la Photoshop. Doar că o clipa de neatentie sau faptul că nu sunt stăpânite aşa cum trebuie uneltele acestui program poate tranforma totul într-un eşec, iar faimosul Photoshp se poate transforma în
Citește postarea
Publicitatea, o scurtă istorie
3 noiembrie 2020
În toate timpurile oamenii au căutat modalități de comunicare cu scopul de a informa, a prezenta produse, a lăuda calitățile unor mărfuri.
Citește postarea
Istoria tiparului
3 noiembrie 2020
Tipografia (din greacă τυπογραφία — tipografía, cuvânt compus din „τύπος” — tipos, lovitură, amprentă, figură, și „γραφή” — grafi, grafie) reprezintă arta și tehnica tipăritului, a formei și aranjării literelor pe un document scris.
Citește postarea